A+ A A-

Articles

Για να κρατήσουμε τα σπίτια μας δροσερά το καλοκαίρι και ζεστά το χειμώνα, εκτός από τα κλιματιστικά και τα καλοριφέρ, όλοι γνωρίζουμε ότι η μόνωση είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας. Η μόνωση του σπιτιού δεν είναι πλήρης εάν δεν έχουμε την κατάλληλη μόνωση στην οροφή από όπου έχουμε τις μεγαλύτερες απώλειες.

Η περισσότερη από τη θερμότητα j που παράγεται μέσα από το σπίτι θα προσπαθήσει να διαφύγει μέσα από την οροφή για αυτό θα πρέπει να δοθεί μεγάλη προσοχή στην επιλογή της μόνωσης, καθώς και στον τρόπο που θα περαστεί. Σήμερα υπάρχει μία μεγάλη γκάμα υλικών για τη μόνωση της οροφής σας με πιο συνηθισμένη τις ίνες υάλου με την μορφή ρολών (Υαλοβάμβακας).

Οι ξύλινοι δοκοί και η στενότητα του χώρου είναι τα πιο βασικό εμπόδια για τη σωστή εφαρμογή των ρολών μόνωσης μεταξύ τους. Τα κενά στις άκρες της στέγης και η πάροδος του χρόνου φθείρει τα ολικά μόνωσης χάνοντας τις μονωτικές τους ιδιότητες με αποτέλεσμα τις μεγάλες απώλειες θερμότητας. Η λύση για αυτό το είδος του προβλήματος είναι η προσθήκη ινών υάλου.

Η Guardian Hellas μετά την πολυετή εμπειρία της στον χώρο των θερμομονώσεων και με το έμπειρο προσωπικό της σας υπόσχεται την απόλυτη θερμομόνωση και ηχομόνωση της οροφή σας με τον ιδανικό τρόπο και πρωτοποριακά υλικά που εισάγονται αποκλειστικά από εμάς. Οι εκτοξευμένες νιφάδες ορυκτοβάμβακα με ισχυρή πίεση αέρα φτάνουν ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία της οροφής που δεν μπορούμε να φτάσουμε, χωρίς να αφήσουμε κενά. Είναι οι πιο σωστές και οικονομικές λύσεις γιατί μπορούμε να τις προσαρμόσουμε ανάλογα με τις οικονομικές σας δυνατότητες στο ανάλογο πάχος που εσείς επιθυμείτε.

Εισάγονται αποκλειστικά από την Αμερική και εγκαθιστούνται με βοήθεια ειδικού μηχανήματος με ισχυρή πίεση αέρα που γεμίζει ακόμη και τα πιο στενά σημεία με μονωτικό υλικό. Το προτεινόμενο πάχος του είναι 30 cm και είναι ο οικονομικότερος και ιδανικότερος τρόπος εγκατάστασης της μόνωσης στην οροφή σας, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή απόδοση της. Στο προτεινόμενο πάχος των 30 cmπετυχαίνουμε τις εξής τιμές: λ-0,044, R-6,5, U-0,15. Ο καλύτερος τρόπος για κατοικίες με οροφές γυψοσανίδας, ψευδοροφές και μη μονωμένες πλάκες.

 

 

Facebook

Powered By © Adviser | All rights reserved Guardian-Hellas.